Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Benieuwd waar het JongerenNetwerk nu mee bezig is? Houd deze pagina dan in de gaten. Wij houden je op de hoogte van onze activiteiten door de berichten op deze pagina. 

Als je interesse hebt in de mening van jongeren over een bepaald vraagstuk, neem dan even contact met ons op. Samen bespreken we dan de mogelijkheden. 

Zoeken naar artikelen kan via de zoekfunctie hier rechtsonder. In de tagcloud kun je zien welke trefwoorden het meest naar voren komen in de berichten. 

Wil je reageren op een artikel? Maak dan eerst even een gebruikersaccount aan. 

Zoeken

Categorieën

Aantal artikelen: 4

Inspraakavond Inkoop WMO en Jeugd

By Levi on 30-06-2016

Avondvullend programma vol klassiekers

Donderdag 16 juni vond een inspraakavond plaats over de inkoop van jeugdzorg en WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) voor 2017. De avond was georganiseerd in het wijkcentrum De Biezantijn in Nijmegen voor alle cliëntenraden in de regio. Ook het JongerenNetwerk was aanwezig tijdens de avond om input te geven voor de nieuwe inkoop van jeugdhulp en wmo in 2017. 

JongerenNetwerk ondertekent Health Deal

By Levi on 16-06-2018

Het JongerenNetwerk heeft op 13 juni in een geamuseerde bijeenkomst in het Cardo Theater in Groesbeek haar handtekening gezet onder de Health Deal. In samenwerking met Pluryn en anderen gingen jongeren in debat met Minister van VWS, Hugo de Jonge.

Even voorstellen

By Levi on 09-06-2016

Het Adviesorgaan vertelt in deze blog wie ze zijn en wat we voor organisaties en instellingen kunnen doenWe stellen ons voor en geven meer informatie.

Goed eten eindigt met een goed gesprek

By Manuela on 17-01-2017

Vanuit het JongerenNetwerk zijn we nog weleens aanwezig op bijeenkomsten waar eten aangeboden wordt. Afgelopen avond mocht ik bij twee van zulke bijeenkomsten aanwezig zijn. Twee heel verschillende locaties met andere organisatoren, andere doelgroepen en andere doelen. Maar eten hadden ze met elkaar gemeen.