Buddy's

Via het JongerenNetwerk kun je een buddy aanvragen. Dit is een maatje die je kunt zien als vertrouwenspersoon. Hij of zij is ervaringsdeskundig op het gebied van het probleem waar jij nu mee te maken hebt.

Buddy aanvragen

Als je worstelt met een specifiek probleem, kun je via de website een buddy aanvragen. Ook kan een helpdeskvrijwillger je zeggen dat je baat zou kunnen hebben bij een buddy.
Dit is iemand die ervaring heeft met de problemen waar jij nu mee te maken hebt. Omdat je buddy weet waar je mee te maken hebt, is je buddy een maatje om op terug te vallen of terecht kunt als je het even niet meer weet. Je spreekt persoonlijk met je buddy af zodat jullie ervaringen kunnen uitwisselen of je buddy kunt vragen om tips en advies voor jouw probleem. Ook kun je op je buddy bouwen om mee te gaan naar lastige gesprekken. Via de website kun je ook chatten met je buddy. De gesprekken met je buddy vinden plaats in een privé-omgeving: Je chat in een afgeschermde ruimte, vergelijkbaar met MSN Messenger.

Welke buddy past bij jou?

Het JongerenNetwerk koppelt jou aan de hand van je persoonlijke profiel aan een van onze buddies die het beste past (de meeste ervaring heeft) met de dingen waar jij nu mee te maken hebt. 

Je eigen profiel

Voordat we je een buddy toewijzen, is het handig als je even een eigen profiel aanmaakt. Op die manier kunnen wij de juiste buddy aan je koppelen. 

Zelf buddy worden? 

Weet jij hoe het is om als jongere te maken te hebben met jeugdzorg of heb je hier direct of indirect ervaring mee? Wil je andere jongeren graag een steuntje in de rug geven bij hun problemen en heb je tijd zo af en toe met een jongere af te spreken? Word dan zelf een buddy!

Stuur ons even een mailtje via onderstaand formulier of laat je terugbellen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Aanmelden

Buddy aanvragen

Direct een buddy aanvragen? Vul het contactformulier aan de rechterkant in en we wijzen je zo snel mogelijk een buddy toe. Daarvoor nemen we eerst even contact met je op zodat we kunnen bespreken welke buddy het beste bij jou past.

Zelf buddy worden

Als je buddy wilt worden kun je dit formulier ook gebruiken. 

 

buddy aanvragen
buddy worden