Praat mee over verschillende onderwerpen

Welkom op ons forum! Iedereen kan berichten lezen, ook als je niet geregistreerd bent. Wil je reageren of een nieuw onderwerp aanmaken, dan heb je een gebruikersaccount nodig. Deze is gratis en eenvoudig aan te maken. Reacties van mede-forumgebruikers kun je ook beoordelen als je ingelogd bent. 

Lees de gebruiksaanwijzing en uitgebreide huisregels van het forum.
uitleg-en-regels

Je bent niet ingelogd. of registreren
Categorieën
2 | 562 | 0
door Manuela
Totale rating: 8

Weerstand

woensdag, 29 juni 2016 @ 17:25

Er zijn verschillende dingen waar je een betere weerstand van krijgt. Gezond eten, genoeg slapen enzo. Zelf let ik er ook altijd goed op dat ik mijn handen was als ik bijvoorbeeld een roltrap heb aangeraakt. En als ik merk dat mijn weerstand wat aan de lage kant is, neem ik wel eens vitaminepillen. 

Wat doe jij om je weerstand goed te houden? Of ben je hier niet zo mee bezig? Wat betekent het voor jou om een goede of juist een slechte weerstand te hebben? 

Inloggen om te reageren
Sorteer lijst: Rating | Datum
Totale rating: 5
Iva
Een goede weerstand is zeer belangrijk, zo voorkom je ziektes. Ik probeer mijn weerstand goed te houden door vitamines te eten, te sporten en goed te slapen. Ik gebruik geen vitamine pillen, ik geloof dat je de vitamines gewoon uit fruit of andere etenswaren moet halen. Sinds kort gebruik ik wel een pil die ervoor zorgt dat ik minder moe ben, ik heb namelijk steeds last van vermoeidheid. Ik heb nog niet echt gemerkt dat het helpt, ik ben niet zo van zulke pillen. 
Je moet inloggen of jezelf registreren om op dit onderwerk te kunnen reageren.