Praat mee over verschillende onderwerpen

Welkom op ons forum! Iedereen kan berichten lezen, ook als je niet geregistreerd bent. Wil je reageren of een nieuw onderwerp aanmaken, dan heb je een gebruikersaccount nodig. Deze is gratis en eenvoudig aan te maken. Reacties van mede-forumgebruikers kun je ook beoordelen als je ingelogd bent. 

Lees de gebruiksaanwijzing en uitgebreide huisregels van het forum.
uitleg-en-regels

Je bent niet ingelogd. of registreren
Categorieën
4 | 636 | 3
door Manuela
Totale rating: 8

Is dit een trend?

woensdag, 29 juni 2016 @ 23:51
Zo nu en dan zie ik op Facebook filmpjes langskomen van groepen jongeren die met elkaar op de vuist gaan. Of van een-op-een gevechten. Of met z'n allen tegen 1. Vaak bestaat het gezelschap dan uit de vechters, met daaromheen een groep joelende mensen. En natuurlijk de mensen die aan het filmen zijn. Als ik zo'n filmpje zie vraag ik me regelmatig af wat er mis is met deze mensen. Is dit een trend? Wat vind jij hiervan? 
Inloggen om te reageren
Sorteer lijst: Rating | Datum
Totale rating: 7
Angelo
Ik vind het niet normaal dat dit gebeurt!
Totale rating: 3
Dušan
Tegewoordig is agressiviteit een manier om makkelijker toegelaten te worden bij de groep van de "stoere jongens".. erg jammer dat mensen zichzelf zo erg verlagen
Totale rating: 5
Iva
Ik vind het vreselijk om zulke filmpjes toegestuurd te krijgen of op Facebook tegen te komen. Ik hoop dat zij niet denken dat zoiets stoer is! Helaas denk ik dat zij dat wel zo zien in hun vriendenkring.
Je moet inloggen of jezelf registreren om op dit onderwerk te kunnen reageren.