Praat mee over verschillende onderwerpen

Welkom op ons forum! Iedereen kan berichten lezen, ook als je niet geregistreerd bent. Wil je reageren of een nieuw onderwerp aanmaken, dan heb je een gebruikersaccount nodig. Deze is gratis en eenvoudig aan te maken. Reacties van mede-forumgebruikers kun je ook beoordelen als je ingelogd bent. 

Lees de gebruiksaanwijzing en uitgebreide huisregels van het forum.
uitleg-en-regels

Je bent niet ingelogd. of registreren
Categorieën
2 | 610 | 0
door Manuela
Totale rating: 8

Eetverslaving

donderdag, 30 juni 2016 @ 01:01
Verslaafd aan eten, heb ik weer; een verslaving waar je dik van wordt. En een verslaving die maar weinig mensen begrijpen. Hoe vaak heb ik het wel niet gehoord.. Dan eet je toch wat minder? Ja, maar.. 

Ik heb in de loop der tijd een aantal verslavingen gehad en mijn eetverslaving vond ik wel de meest frustrerende. Heel veel mensen snapten maar niet dat eten een echte verslaving kan zijn en dat lijnen voor mij simpelweg niet mogelijk was.

Zijn er hier meer mensen die een eetverslaving hebben of hebben gehad? En zo ja, zijn er mensen die deze frustratie herkennen? 
Inloggen om te reageren
Sorteer lijst: Rating | Datum
Totale rating: 5
Iva
Ik herken dit wel een beetje. Ik heb niet echt een verslaving maar ik merk wel dat ik veel ongezonde dingen eet als ik mij niet goed voel en ook dat ik veel ongezonde dingen eet als ik me verveel. Ook 'beloon' ik mezelf vaak met eten, als ik bijvoorbeeld een zware dag heb gehad of als ik heb gesport... Mijn ouders hebben beide een slanke bouw, ik heb het daaraan denk ik wel te danken dat ik nog best slank ben.
Hoe ga jij om met jouw eetverslaving?
Je moet inloggen of jezelf registreren om op dit onderwerk te kunnen reageren.