Praat mee over verschillende onderwerpen

Welkom op ons forum! Iedereen kan berichten lezen, ook als je niet geregistreerd bent. Wil je reageren of een nieuw onderwerp aanmaken, dan heb je een gebruikersaccount nodig. Deze is gratis en eenvoudig aan te maken. Reacties van mede-forumgebruikers kun je ook beoordelen als je ingelogd bent. 

Lees de gebruiksaanwijzing en uitgebreide huisregels van het forum.
uitleg-en-regels

Je bent niet ingelogd. of registreren
Categorieën
1 | 629 | 0
door Manuela
Totale rating: 8

Computerverslaving

donderdag, 30 juni 2016 @ 01:08
Naast een aantal andere verslavingen, heb ik een tijd geworsteld met een computerverslaving. Ik kon hele dagen achter de - toen nog vaste - pc zitten en ook hele nachten. Games, chats, forums, filmpjes etc etc. Hier kwam pas een eind aan toen ik binnen de gesloten jeugdzorg kwam en ik wel zonder computer moest. Ik weet nog dat ik naar de pc op kantoor kon staren en dat ik er dan alles voor over had om maar even vijf minuten achter de pc te kunnen. In het begin droomde ik zelfs over computers en chatsites. Maar uiteindelijk ging het beter en leerde ik op een gezonde manier met computers omgaan..

Heb jij ook een computerverslaving (gehad)? Hoe besteed je dan je tijd op de computer en als je niet meer verslaafd bent, hoe komt het dat je de verslaving wist te doorbreken? 
Inloggen om te reageren
Sorteer lijst: Rating | Datum
Je moet inloggen of jezelf registreren om op dit onderwerk te kunnen reageren.