Praat mee over verschillende onderwerpen

Welkom op ons forum! Iedereen kan berichten lezen, ook als je niet geregistreerd bent. Wil je reageren of een nieuw onderwerp aanmaken, dan heb je een gebruikersaccount nodig. Deze is gratis en eenvoudig aan te maken. Reacties van mede-forumgebruikers kun je ook beoordelen als je ingelogd bent. 

Lees de gebruiksaanwijzing en uitgebreide huisregels van het forum.
uitleg-en-regels

Je bent niet ingelogd. of registreren
Categorieën
4 | 593 | 0
door Manuela
Totale rating: 8

Anticonceptie

dinsdag, 28 juni 2016 @ 22:14
Het condoom, de pil, een spiraaltje. Waarschijnlijk heb je wel eens van deze dingen gehoord. Het zijn drie voorbeelden van anticonceptie; manieren om niet zwanger te worden. De juiste vorm van anticonceptie kiezen kan moeilijk zijn en soms is het fijn om met anderen te praten over de keuzes die zij hierin gemaakt hebben. Als je daar behoefte aan hebt, ben je welkom om dat in dit topic te doen. 
Inloggen om te reageren
Sorteer lijst: Rating | Datum
Totale rating: 2
RivierLied
Ik heb wel een tijdje de pil geslikt, maar toen was ik steeds super chaggie.. en had ik helemaal geen zin in seks. Ja dan werkt de pil wel als anticonceptie; chaggie en geen zin xD
Totale rating: 7
Angelo

Door: RivierLied op maandag, 19 december 2016 @ 21:28

Ik heb wel een tijdje de pil geslikt, maar toen was ik steeds super chaggie.. en had ik helemaal geen zin in seks. Ja dan werkt de pil wel als anticonceptie; chaggie en geen zin xD


hahaha
ik heb laatst gehoord dat er ook een pil komt voor de man.
Totale rating: 5
Iva
Ik gebruik ongeveer al 2 jaar de pil en gelukkig heb ik hier totaal geen last van. Ik hoor vaak van meiden dat zij hier wel last van hebben en er uiteindelijk mee stoppen. Het enige probleem wat ik heb bij het slikken van de pil is dat ik het regelmatig vergeet... Ook niet echt handig. Het spiraaltje lijkt mij heel handig aangezien je niet ongesteld raakt, niet zwanger kan worden en dit duurt ook nog 3 jaar. Een perfecte optie! Tot dat ik hoorde dat het best pijnlijk is om in te brengen en ik hoorde ook dat hij een keer fout is ingebracht met nare gevolgen. Ik denk dat geen enkele anticonceptie helemaal perfect is, hopelijk komt deze nog!! Haha:)
Je moet inloggen of jezelf registreren om op dit onderwerk te kunnen reageren.