Praat mee over verschillende onderwerpen

Welkom op ons forum! Iedereen kan berichten lezen, ook als je niet geregistreerd bent. Wil je reageren of een nieuw onderwerp aanmaken, dan heb je een gebruikersaccount nodig. Deze is gratis en eenvoudig aan te maken. Reacties van mede-forumgebruikers kun je ook beoordelen als je ingelogd bent. 

Lees de gebruiksaanwijzing en uitgebreide huisregels van het forum.
uitleg-en-regels

Je bent niet ingelogd. of registreren
Categorieën
5 | 777 | 5
door Manuela
Totale rating: 8

Het team stelt zich voor

vrijdag, 06 mei 2016 @ 14:34
Manuela
Hallo! Mijn naam is dus Manuela, een van de jongeren binnen het JongerenNetwerk. Naast mijn vrijwilligerswerk vul ik mijn tijd met studeren, lezen en Sims 3 spelen. Mijn eigen ervaringen in de (jeugd)zorg zet ik graag in om anderen te helpen. Op het forum is het mijn taak om alles in goede banen te leiden. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen van gerapporteerde berichten en het opruimen van oude topics. Ik hoop dat dit forum jullie kan helpen en ik wens jullie bovendien veel plezier hier. 
Inloggen om te reageren
Sorteer lijst: Rating | Datum
Totale rating: 7
Angelo
Hey hey, ik ben Angelo. 
Vanaf mijn 13e heb ik te maken gehad met jeugdzorg. Ik ben als eerst geplaatst met een crisis plaatsing bij lindenhout.
Ooit (2012) is er een filmpje gemaakt bij lindenhout waarin ik mijn verhaal vertel. 
Ik was toen rond de 16...
Totale rating: 2
Debby
Ola! Mijn naam is Debby en ik ben een van de jongeren van het JongerenNetwerk. Ik ben actief in de kerngroep. Naast het JongerenNetwerk zet ik mij in voor een patiëntenvereniging als bestuurslid en volg ik een module binnen de opleiding Psychologie op de open universiteit. In mijn vrije tijd voetbal ik graag. 
Ik wil graag mijn eigen ervaringen met jeugdzorg en ggz gebruiken om anderen te helpen. 
Ik wens jullie allen veel plezier op het forum!
Totale rating: 3
Dušan
Hallo ! Mijn naam is Dusan en ik ben Buddy bij het J ongerennetwerk. Ik heb vanaf kinds of aan al te maken met jeugdzorg, kinderbescherming en etc. en begrijp dus heel goed vervelend dit kan zijn. Daarom zet ik mij graag keihard in om jongere die steun te bieden die ik zelf nooit heb gekregen en hoop ik met mijn ervaring te kunnen helpen. 
Totale rating: 5
Iva
Hoi iedereen! Mijn naam is Iva en ik woon in een dorpje boven Groningen. Ik ben sinds vandaag vrijwilliger bij het Jongeren Netwerk. Ik ga mijn best doen om ervoor te zorgen dat het forum bekend wordt en dat iedereen zijn of haar verhaal kwijt durft, zodat wij en anderen hen kunnen helpen. Ook ga ik letten op dat iedereen zich aan de regels houdt. Naast het Jongeren Netwerk werk ik bij de Jumbo en volg ik de MBO4-opleiding genaamd Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen (ook wel Maatschappelijke Zorg genoemd) op het Noorderpoort in Groningen. Ik heb een paar jaar geleden bij een psycholoog gezeten en ook bij VNN (Verslavingszorg Noord Nederland). Dat heeft mij erg geholpen en ik hoop ook veel mensen te kunnen helpen. Ik heb een vervelende thuissituatie gehad en ik heb veel te maken gehad met drugs. Ik praat graag over vanalles en ik ben heel erg open. Je kunt bij mij voor alles terecht!
Je moet inloggen of jezelf registreren om op dit onderwerk te kunnen reageren.