Praat mee over verschillende onderwerpen

Welkom op ons forum! Iedereen kan berichten lezen, ook als je niet geregistreerd bent. Wil je reageren of een nieuw onderwerp aanmaken, dan heb je een gebruikersaccount nodig. Deze is gratis en eenvoudig aan te maken. Reacties van mede-forumgebruikers kun je ook beoordelen als je ingelogd bent. 

Lees de gebruiksaanwijzing en uitgebreide huisregels van het forum.
uitleg-en-regels

Je bent niet ingelogd. of registreren
Categorieën
2 | 612 | 0
door Manuela
Totale rating: 8

Jeugdzorgvrienden

woensdag, 29 juni 2016 @ 20:17
Als je in de jeugdzorg zit, gebeurt het soms dat je ook vrienden krijgt die in de jeugdzorg zitten. En het kan zelfs gebeuren dat je op gegeven moment alleen nog maar vrienden hebt die ook ervaring hebben met jeugdzorg. 

Als je kijkt naar jouw vrienden, hoeveel daarvan hebben dan ook ervaring met jeugdhulpverlening? Maakt dit vriendschappen makkelijker of juist moeilijker? 
Inloggen om te reageren
Sorteer lijst: Rating | Datum
Totale rating: 2
RivierLied
Ik heb wel veel vrienden die ervaring hebben met jeugdzorg enzo, maar ik ken ze niet van de jeugdzorg. Soms ga je met mensen praten en dan merk je dat mensen die geen ervaring hebben in het leven je nooit gaan begrijpen. Dan kan je wel lief, leuk en aardig doen, maar waar het telt kan je niks delen. Mensen die zelf ervaring hebben snappen meer ofzo, daar hoeft je niet aan uit te leggen dat alles soms gewoon even waardeloos is.
Je moet inloggen of jezelf registreren om op dit onderwerk te kunnen reageren.