Praat mee over verschillende onderwerpen

Welkom op ons forum! Iedereen kan berichten lezen, ook als je niet geregistreerd bent. Wil je reageren of een nieuw onderwerp aanmaken, dan heb je een gebruikersaccount nodig. Deze is gratis en eenvoudig aan te maken. Reacties van mede-forumgebruikers kun je ook beoordelen als je ingelogd bent. 

Lees de gebruiksaanwijzing en uitgebreide huisregels van het forum.
uitleg-en-regels

Je bent niet ingelogd. of registreren
Categorieën
3 | 621 | 0
door Manuela
Totale rating: 8

Bijbaan

woensdag, 29 juni 2016 @ 19:34

Veel jongeren hebben een bijbaan. Zo werken ze als vakkenvuller, achter de kassa of als krantenbezorger. Heb jij wel eens een bijbaan gehad? Hoe vond je dat en wat deed je? 

Ik zelf heb twee verschillende bijbaantjes gehad; het bezorgen van folders en als hulpje van een bakker aan huis. Folders vond ik vreselijk, vooral als het slecht weer was, maar ik ging altijd met plezier mee met de bakker aan huis! 

Inloggen om te reageren
Sorteer lijst: Rating | Datum
Totale rating: 2
Ineke
Ik heb gewerkt als afwasser bij een restaurantje bij mij in de buurt.
En ik bezorgde folders/kranten, en dat was niet altijd even prettig, maar het heeft ook zo zijn leuke momenten gehad.

En jij??
Totale rating: 5
Iva
Ik heb 8 maanden gewerkt als keukenrunner bij De Drie Gezuster in Groningen. Als keukenrunner moest ik eten serveren, de was doen, bestek insteken/poleren en schoonmaken. Het was een gezellige tijd maar ook heel erg zwaar. De Drie Gezusters is een super groot horecaketen. Het beschikt over binnenplaatsen, enorm terras en nog een eetzaal bij het hotel. Er waren 1000 tafelnummers en die moest ik allemaal hun eten bezorgen! Om dat te doen moest ik nog eerst een hele lange gang uitlopen... Met 10 kilo aan borden met eten aan mijn armen.. Dit was super zwaar, vooral in de zomer want dan is het elke dag super druk.
Gelukkig ben ik hier na 8 maanden gestopt en ben ik verder gegaan als kassamedewerker bij de Jumbo. Bij de jumbo werken is veel prettiger, ookal zijn er heel veel regels bij de Jumbo zoals Vers=Vers, Klanttevredenheid, Prijsafwijking, noem maar op. Na 6 maanden weet ik hier nog steeds niet alles van!
Ik wil in de zomervakantie 2018 naar het buitenland om daar een aantal weken te werken op een camping of boerderij bijvoorbeeld!
En jij?
Je moet inloggen of jezelf registreren om op dit onderwerk te kunnen reageren.